Safety Screens Modular kunnen in verschillende opstellingen opgebouwd worden uit standaard elementen. De prijzen van de verschillende standaard elementen zijn hier weergegeven. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk, neem voor meer informatie contact met ons op.

Afmeting Prijs (Ex. BTW)
35 x 80 cm €115,-
70 x 80 cm €135,-
140 x 80 cm €155,-

Werk aan de veiligheid met dit veiligheidsscherm van antibacterieel transparante PVC folie!

Het is een onzekere tijd en iedereen neemt passende maatregelen. We denken graag met je mee en daarom produceren wij deze schermen van antibacterieel PVC folie met aluminium frame. Deze schermen zorgen ervoor dat jij, je collega’s en je gasten zo veilig mogelijk kunnen werken. Deze schermen dragen bij aan de hygiëne op de zaak en zorgen ervoor dat je de maatregelen van het Nederlandse RIVM en het Belgische FOD kunt volgen.

Simpele aankoop met een enorm effect

De schermen zijn eenvoudig in te zetten als veiligheidsscherm op een toonbank, kassa of op je bureau om de werkplekken van elkaar te scheiden. De schermen hebben een luxe uitstraling en zijn hoogwaardig gefabriceerd van gepoedercoat aluminium met anti-bacteriele en UV-bestendige transparante screens. De modellen zijn standaard geleverd in RAL-kleur 7045 met een transparant screen.

Creëer een glasheldere afscheiding

Een afscheiding realiseren is niet zo lastig, maar eentje die geen opgesloten gevoel geeft wel. Daarnaast is het op sommige locaties benodigd en vriendelijk om oogcontact te maken met degene aan de andere kant van het scherm. De schermen zijn 100% doorzichtig, zonder eventuele effecten. Lekker natuurlijk dus, alsof er niks tussen jullie in staat.

Wilt u meer informatie over onze schermen, of wilt u direct onze dealercode aanvragen voor 5% korting bij uw aanschaf?

Neem dan contact met ons op