Safety Screens kunnen in ieder formaat, in alle RAL-kleuren en voorzien van bedrukte screens worden geleverd. De meerprijs voor een Safety Screen in een afwijkende maat bedraagt eenmalig €50,00. Deze prijs is dus nog exclusief de aanschaf van het scherm. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Afmeting Schermmaat RAL-kleur Prijs (ex. BTW)
42 x 86 cm 35 x 80 cm 7045 €145,-
77 x 86 cm 70 x 80 cm 7045 €165,-
147 x 86 cm 140 x 80 cm 7045 €195,-

Werk aan de veiligheid met dit veiligheidsscherm van antibacterieel transparante PVC folie!

Het is een onzekere tijd en iedereen neemt passende maatregelen. We denken graag met je mee en daarom produceren wij deze schermen van antibacterieel PVC folie met aluminium frame. Deze schermen zorgen ervoor dat jij, je collega’s en je gasten zo veilig mogelijk kunnen werken. Deze schermen dragen bij aan de hygiëne op de zaak en zorgen ervoor dat je de maatregelen van het Nederlandse RIVM en het Belgische FOD kunt volgen.

Simpele aankoop met een enorm effect

De schermen zijn eenvoudig in te zetten als veiligheidsscherm op een toonbank, kassa of op je bureau om de werkplekken van elkaar te scheiden. De schermen hebben een luxe uitstraling en zijn hoogwaardig gefabriceerd van gepoedercoat aluminium met anti-bacteriele en UV-bestendige transparante screens. Dit model is standaard geleverd in RAL-kleur 7045 met een transparant screen.

Creëer een glasheldere afscheiding

Een afscheiding realiseren is niet zo lastig, maar eentje die geen opgesloten gevoel geeft wel. Daarnaast is het op sommige locaties benodigd en vriendelijk om oogcontact te maken met degene aan de andere kant van het scherm. De schermen zijn 100% doorzichtig, zonder eventuele effecten. Lekker natuurlijk dus, alsof er niks tussen jullie in staat.

Wilt u meer informatie over onze schermen, of wilt u direct onze dealercode aanvragen voor 5% korting bij uw aanschaf?

Neem dan contact met ons op